"Кінець вже близько": Стівен Хокінг шокував новим прогнозом для планети (відео)

Всесвітньо відомий вчений упевнений, що вихід є і люди повинні діяти вже зараз.

Стівен Хокінг. Фото: naked-science.ru.Британський фізик-теоретик і вчений Стівен Хокінг зробив невтішний прогноз щодо найближчого майбутнього нашої планети. Через глобальне потепління почнуться незворотні процеси, які знищать людство, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вчений розкритикував дії американського президента Дональда Трампа щодо його рішення вийти з Паризької кліматичної угоди. Це, на думку Хокінга, призведе до масштабних проблем на Землі.

Через деякий час, як вважає фізик, Земля може стати схожою на Венеру, на якій будуть йти кислотні дощі, а вода в океанах буде такої температури, що все перетвориться в киплячий суп.

"Зміна клімату - одна з найбільших загроз, з якими ми стикаємося, і це те, чому ми можемо запобігти, якщо будемо діяти зараз", - сказав Хокінг.

Крім того, температура повітря може сягнути до +250 градусів за Цельсієм, що знищить все живе на планеті.

Для людства Хокінг знайшов порятунок, і його він бачить тільки в колонізації інших планет і природного супутника Землі Місяця.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...