Недовго залишилося чекати? У пророцтвах Ванги знайшли дату падіння Путіна

Відома болгарська ясновидиця Ванга передбачила, що правління Володимира Путіна начебто закінчиться до кінця 2018 року.

Ванга обіцяла Путіну поразку? Архівне фото.

Кожен вирішує сам, вірити у ворожіння і пророкування провісників чи ні. Але факти залишаються фактами і вже помічено, що точність пророцтв Ванги вище, ніж у всіляких прогнозів аналітиків, передають Патріоти України.

Ніхто і не сперечається, що у віщунки були надздібності, через що до неї приїжджали російські та іноземні політики, бізнесмени та відомі особистості. Її пророцтва не обійшли стороною нинішнього главу Росії: цілителька запевнила всіх, що російський президент буде керувати країною зовсім не довго.

Так відома болгарська ясновидиця Ванга, коли ще була жива, начебто передбачила, що правління Володимира Путіна закінчиться до кінця 2018 року. Збудуться передбачення всесвітньо відомої ясновидицы чи ні, ми дізнаємося зовсім скоро.

Ще понад 30 років тому віщунка розповіла письменнику Валентину Сидорову про Путіна, про якого на той момент ніхто не чув.

Ванга зазначила, що буде час, коли нічого не залишиться, крім відомостей про Путіна і Федерації. Після того як болгарка сказала такі слова, керувати країною став інший політик. Раніше її слова ніхто не сприйняв буквально, але зараз про їх правдивість ніхто не сперечається. Саме тому багатьох цікавить питання: "Коли підійде до кінця правління російського диктатора?".

В цей же час віщунка повідомила, що Радянський Союз розпадеться, а РФ стане самостійною країною. Згідно прогнозам болгарки, до 2040 року люди будуть спостерігати возз'єднання 3 держав: РФ, КНР та Індії. Також вона зазначила, що невеликі поселення постраждають від повеней і землетрусів. Цілителька підкреслила, що в багатьох країнах настане період крадіжок, махінацій і розрухи. Ванга говорила, що в 2018 році переможе на виборах Володимир Путін, але відхід його буде несподіваним для всіх.

Джерело: znaj.ua

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...