"Кіно і німці": Як окупанти "ЛНР" знімають фільм про свої подвиги (відео)

За словами одного з терористів, режисери "створили реконструкцію" бою на Світлодарській дузі.

Справжня схожість із реальністю окупантів не дуже хвилювала. Фото: скріншот з відео.

У мережі з'явилося відео, на якому відображені зйомки "документального" фільму про бої на Світлодарській дузі, як його бачать терористи. Відповідне відео і пост до нього опублікував в Twitter блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

"Ополченочка # кіно_і_німці #ОРЛО", - підписав відео блогер. За словами одного з терористів, режисери "створюють реконструкцію" бою на Світлодарській дузі.

"Сьогодні на одному з полігонів народної міліції "ЛНР" відбулася реконструкція реального бою між збройними силами України та народною міліцією "ЛНР". Дана реконструкція була проведена в рамках надання допомоги кінокомпанії "Луганськфільм" для зняття художнього фільму", - повідомив окупант.

Він також з гордістю поінформував інтерв'юера, що "хлопці, які знімаються в "фільмі", брали участь в реальних бойових діях з 2014 року".

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...