Кіт Ватник може стати новим символом Криму

Кримчани вирішили, що куниця Кримниця - це якось надто злодійкувато. Чого б це? А здається, все сходиться)

Кіт Ватник. Художник: Олександр Завалій.Кримчани вирішили змінити тварину, що є символом півострова, з куниці Кримниці на кота Ватника. Про це повідомив місцевий інтернет-ресурс «Примечания», передають Патріоти України.

«Куниця не може бути символом Криму! Занадто злодійкувата і скритна, - обговорюють ініціативу чиновників в соцмережах. - Куниця ніяким боком не підходить. Білка і та симпатичніше виглядає...», - писали жителі півострова в соцмережах.

Місцевий письменник Сергій Юхін запропонував свій варіант - кота Ватника. В якості аргументів «за» його варіант талісмана він вказав, що кіт став одним із символів Кримської весни.

«Я вважаю, що кіт - це той символ, який дійсно може стати об'єднуючим, а не роз'єднуючим, всенародно популярним і, головне, економічно успішним і продаваним у всіх видах сувенірів: на футболках, магнітиках, як статуетка або на картинах. Весь світ любить котиків, це безумовно і абсолютно позитивний і розкручений образ», - пояснив Сергій Юхін, додавши, що в Криму всі поголовно ватники, в тому числі і коти.

Відзначається, що кримчани також пропонують в якості символу бджолу, яструба, дельфіна, чайку, жужелицю і сколопендру.

Нагадаємо, кіт був частиною композиції пам'ятника «Ввічливим людям», відкритого в березні 2016 року в Бахчисараї. Композицію тоді в мережі називали "Солдат, що гвалтує кота".

Пізніше в окупованому Сімферополі відкрили пам'ятник "ввічливим людям", одним з елементів якого був кіт.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...