"Клятву Козицину давал. В десна целовался с сепарами": В Авдіївці обурилися призначенню поліцейського у слідчий відділ

Владислав Мріхін за свідченнями місцевих жителів, будучи очільником міліції Дебальцевого віддавав наказ зняти український прапор і повісити триколор на будівлі головного управління МВС міста.

Владислав Мріхін. Фото:http://debaltsevo.com/

Генерал поліції В'ячеслав Аброськін призначив Владислава Мріхіна, якого звинувачують у співпраці з терористами, головою слідчого відділу прифронтової Авдіївки. Про це передає Дебальцево online, зазначають Патріоти України.

"За словами жителів нині окупованого міста, правоохоронець, перебуваючи на посаді голови поліції Дебальцевого, стояв на блокпосту біля міста в формі "Беркута". За його керівництва правоохоронці не тільки не заважали проросійськи налаштованим колаборантам вішати триколори, а й всіляко сприяли цьому", - передає ЗМІ.

Заступника начальника міськвідділу Дебальцевого, підлеглого Мріхіна, Руслана Зубцова вже засудили до дев'яти років ув'язнення.

"Я лично видел Мрихина и Зубцова на блокпосте в районе старого кладбища. Готов дать на него показания. В десна целовался с сепарами. Клятву Козицину давал", - заявив один з жителів Дебальцевого Вадим Бабенко.

Крім того, раніше Мріхін був зазначений на сайті "Миротворець" як зрадник країни. У Костянтинівському районному суді, де було винесено вердикт Зубцову, багато співробітників міськвідділу міста вказували, що саме глава тоді ще міліції віддавав наказ зняти український прапор і повісити триколор на будівлі головного управління МВС Дебальцевого.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...