"Клоуни і п#дораси", - блогер про квартирні скандали політиків

Найгірше те, що нам продовжують "впарювати" клоунів як альтернативу п#дорасам, хоча саме клоуни є тим цементом, який укріплює гегемонію п#дорасів в цій країні.

Травля і позор - ціна нової квартири Сергія Лещенка. Фото: bbc.com.

Вся ця квартирно-антикорупційна епопея чудово відображає муки вибору людей, які вирішили з клоунів, які працюють у п#дорасів, перекваліфікуватися в самих п#дорасів. Але щоб оточуючі продовжували вважати їх клоунами. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбуці Олександр ГОЛУБОВ, передають Патріоти України і цитують далі:

"Ничего страшного в этом, на самом деле, нет. Обыкновенное человеческое желание иметь больше денег и меньше проблем, а также вера в собственную исключительность, присущая многим из нас.

Страшно то, что нам упорно продолжают "продавать" клоунов как альтернативу п#дорасам, хотя именно первые являются тем цементом, который укрепляет гегемонию последних в этой стране.

Но ни клоуны, ни п#дорасы не сделают украинскую политику цивилизованной. Для этого все же нужны политики. И много-много времени".

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...