Кличко, ау?!! На Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві облаштували... парковку (фото)

Місце, де патріоти поклали свої голови за краще життя, перетворюється на звичайний клапоть землі, куди можна притулити свій автомобіль.

Алея Героїв Небесної Сотні перетворилася на парковку. Фото: Фейсбук.

У Києві на Алеї Героїв Небесної сотні автомобілісти влаштували парковку. Місце, яке нагадує про смерті українців за гідне життя і свободу, для декого стало звичайним місцем для автомобіля. Світлини в соцмережі "Фейсбук" розмістив Ростислав Мартинюк, передають Патріоти України.

"З почином! Парковка на Алеї Героїв Небесної сотні. Номера київські плюс один молдованин. Наступна на черзі парковка - на Меморіалі жертвам голодоморів", - підписав користувач своє фото.

Бійців з контузією лікують "абияк" та "крапають" чимось незрозумілим: У Міноборони розповіли про проблеми в медицині

вівторок, 30 квітень 2024, 7:30

Директорка департаменту охорони здоров’я Міністерства оборони Оксана Сухорукова заявила в інтервʼю, що в Україні військові медики хороші, проте є декілька "але" у медицині, передають Патріоти України. Журналістка запитала у Сухорукової, чому в підрозд...

"Є різні запити": Психотерапевт назвав кількість друзів, яку може мати людина, і як приклад навів мозок чайки

вівторок, 30 квітень 2024, 7:27

Відомий український вчений, психіатр Олег Чабан переконаний, що людина не може контактувати з понад 150 людьми. За його словами, чим менший головний мозок, тим більше зв'язків. Як приклад він навів чайок, які є високо соціалізовані. Про це лікар розпов...