Кличко має намір помститися Ф'юрі за нищівну поразку: 4 липня - дата очікуваного реваншу

Кличко - Ф'юрі: найочікуваніший і найгучніший бій в 2016 році.

Момент з поєдинка В.Кличко - Т.Ф'юрі. Фото: telegraf.com.ua.

Боксери Володимир Кличко і Тайсон Ф'юрі, який завдав українцеві розгромної поразки в минулому році, знову зійдуться на рингу 4 липня 2016 року. Про дату прогнозованого поєдинку стало відомо з повідомлень в ЗМІ. Пізніше відомості отримали підтвердження від Ніколи Паттберга, що представляє Klitschko Management, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Це правда. Але ми ще перебуваємо в переговорному процесі, тому я не можу вам відкрити ніяких інших деталей", - заявив він.

Прогнозується, що бій стане одним з найбільш очікуваних і гучних в 2016 році. На даний момент достеменно невідомо, де саме відбудеться поєдинок. Представники спортсменів розглядають як "претендентів" арени Великобританії і Німеччини.

Варто нагадати, що бій Кличко і Ф'юрі, який стався в кінці 2015 року, отримав колосальний резонанс. Британський боксер став першим, кому вдалося вирвати перемогу у Кличка: Ф'юрі набрав більшу кількість очок.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, багато колег-спортсменів були ошелешені поразкою українського боксера. За словами Артура Абрахама, який став чемпіоном світу WBO при вазі до 76,2 кг, бійці, подібні Ф'юрі, не мають моральних прав на перемогу над такими, як Кличко.

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...