Колапс з закордонними паспортами: Українцям повідомили, що трапилось

Оскільки з моменту прийняття безвізу надійшло дуже багато запитів на отримання закордонних паспортів, простежувався друк документів в неповному обсязі.

Ілюстрація: turdocs.com

Затримка видачі закордонних паспортів пов'язана з нестачею потужності на поліграфічному комбінаті "Україна", щоб обробити всі запити, які направляє Державна міграційна служба. Про це повідомила заступник начальника відділу прес-служби ДМС Інна Герасюк, повідомляють Патріоти України.

"Така ситуація пов'язана з тим, що біометричні закордонні паспорти можна оформити не тільки в міграційну службу, а й в центрах надання адміністративних послуг, а також в державному підприємстві "Документ", - сказала Герасюк.

Вона також додала, що оскільки з моменту прийняття безвіза надійшло дуже багато запитів на отримання закордонних паспортів, простежувався друк документів в неповному обсязі.

"Відповідно з кожним днем накопичувався залишок, тому дійсно зараз є проблема із затримками видачі", - сказала представник прес-служби.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...