Колега назвав ім'я поліцейського, який застрелив Олександра Цукермана

​Один з підозрюваних у вбивстві жителя Кривого Озера сержант поліції Олександр Причипойда в суді визнав, що його колега стріляв у загиблого чоловіка.

Поліцейський назвав, хто стріляв в Олександра Цукермана. Фото: novosti-n.org.

Сержант поліції Причипойда розповів, що, коли він з колегами приїхав на виклик, Цукерман погнався за ними з лопатою. Поліцейські почали тікати, і в цей момент Причипойда почув три постріли. За його словами, в Цукермана стріляв сержант поліції Денис Ляхвацький, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Також, за словами Причипойди, поліцейські не били Цукермана. Нібито тілесні ушкодження у нього були вже тоді, коли правоохоронці приїхали на виклик.

Нагадаємо, що прокуратура клопотала про обрання Причипойді запобіжного заходу у вигляді арешту на 60 діб. Однак адвокат затриманого наполягав на домашньому арешті. Також захисник просив призначити мінімальну суму застави. Наразі суддя попрямував в нарадчу кімнату для ухвалення рішення.

Сьогодні оберуть запобіжний захід також старшому лейтенанту поліції Миколі Хоменку й сержанту поліції Денису Ляхвацькому.

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня в Кривоозерському районі Миколаївської області під час затримання поліцейськими помер 32-річний чоловік.

Як стверджують у поліції, померлий пручався, тому поліцейські застосували "заходи фізичного впливу та наручники".

У прес-службі прокуратури Миколаївської області повідомили, що 24 серпня в Кривому Озері майже 200 місцевих жителів пікетували прокуратуру та райвідділу поліції у зв'язку із загибеллю чоловіка, який помер під час затримання поліцейськими.

Пенсії з 1 травня перерахують автоматично: Ось кого торкнеться підвищення

понеділок, 29 квітень 2024, 6:50

Пенсії в Україні перерахують із 1 травня. Йдеться про тих, хто досяг віку від 70 років і при цьому розмір їхньої виплати не сягає 10 340,35 грн. Такий перерахунок відбудеться автоматично, передають Патріоти України. Щоб отримати доплати, потрібно відпо...

В Україні кардинально змінилася ситуація на ринку праці: Названо професію, яка несподівано стала непопулярною

понеділок, 29 квітень 2024, 6:44

В Україні спостерігається значний дефіцит на ринку праці. Високий попит мають практично всі професійні працівники, крім працівників сфери IT.Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. В Україні, згідно з даними опитування НБУ, ско...