Коли головне не інтелект: Майбутня "акула журналістики", а нині "Міс Україна 2016" розповіла, як переплутала Гройсмана з Горянським (відео)

Катя Осадча побажала красуні не осоромитись та підтягнути знання з американської політики

Фото: "Українські Новини"

"Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко розповіла про свої знання політики, вартість корони, яку отримала на конкурсі, та мрію сфотографуватись у піжамі та дорогоцінній прикрасі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на канал "1+1".

"-Ніби просто зі сцени до нас у гості "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко в студії "Світського життя". Саша, вітаю! На конкурсі в тебе був ніби не дуже щасливий номер - 13. Ти переживала з цього приводу? Ти забобонна взагалі?

-Зазвичай мені випадав 14 номер у школі, чи коли я отримувала білети ЗНО. Але коли я отримала 13-й номер і перемогла, то зрозуміла, що саме це - мій щасливий номер.

-Ми бачимо дорогоцінну корону в тебе на голові. Скільки вона коштує?

-250 тисяч доларів.

-Не страшно таке носити на голові?

-Це на деякий час. Я би дуже хотіла, щоб вдома вона у мене трохи побула, щоб сфотографуватися в піжамі з короною на голові, наприклад. Але не дозволяє оргкомітет конкурсу, вона дуже коштовна.

-Тобі її дають тільки на знімання і на сцені, а потім забирають і ховають.

-Так.

-Ти знаєш, скільки на ній коштовного каміння?

-Більше тисячі коштовного каміння, більше 700 грамів білого золота.

-Тож, я думаю, що в нашій студії за кадром стільки охорони. Всі охороняють не тільки тебе, а ще й корону. Не тисне корона?

-Навіть якщо там з'являться мозолі, якщо я кожного разу буду приходити у студію "Світського життя" у короні - то ні, вона не тисне.

-Скільки вона важить?

-Більше двох кілограмів.

-Як саме працюєш над формою?

-Я з 5 років займаюсь бально-спортивними танцями і дотепер, тому у мене майже щодня тренування, я дуже пластична завдяки танцям, і гарно виглядаю.

-На сцені "Міс Світу" ти будеш танцювати?

-Так, тому що я маю показати свій талант, сподіваюсь, що переможу у конкурсі талантів.

-Твій партнер вболівав за тебе у глядацькій залі. Можливо, між вами більше, ніж просто танці? Є стосунки?

-Так, більше, ніж просто танці. Ми дуже класні друзі, бо навчаємося в одному університеті, на одному факультеті, навіть на одній кафедрі. Я вважаю його своїм найкращим другом.

-А бойфренд є?

-Катю, мені тільки 18 років. Я закохувалася і буду закохуватися, думаю, що все ще попереду.

-Чи почали після конкурсу залицятися заможні чоловіки? У глядацькі залі було кілька народних депутатів, українські мільйонери. Можу припустити, вони приглядали собі наречених.

-Це як, знаєте, вийшов 6 айфон, хтось придбав, а вже вийшов 7 і потрібно новий купляти. Так само з "Міс Україна". 2015 рік минув, настала нова "Міс Україна". Потрібно її собі.

-Як в рідному інституті журналістики зустрічали викладачі? Зважаючи на те, що на сцені ти не змогла відповісти на питання, як прізвище нинішнього прем'єр-міністра України. Всіх це дуже здивувало, скажу тобі.

-Так і є, це здивувало навіть мене. Ти пам'ятаєш, як це було: високі підбори, світло софітів, Горбунов підходить з мікрофоном, щось питає. Я дивлюся на журі, там сидить Володимир Горянський. В голові крутиться прізвище на літеру Г, я все одно не можу її згадати. Але зв'язок з Володимиром був настільки сильним, що потім він встав і сказав слова підтримки.

-Тепер тебе, Олександро, чекає напружений період підготовки, тому що вже у грудні у Вашингтоні на тебе чекає конкурс "Міс Світу". Ми тобі бажаємо не осоромитися, підтягнути знання з американської політики, і світової. До речі, ти знаєш прізвище американського президента та держсекретаря?

-Барак Обама.

-А держсекретар?

-Катю, ви знову мене перевіряєте.

-Джон Керрі. Бажаємо тобі триумфу в Америці, повертайся з головною короною світу і з титулом "Міс Світу"!

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...