Краще б він цього не робив: Тележурналіст-мандрівник перевірив "Міс Україну 2016" Кучеренко на знання географії (відео)

​Ведучий нагадав про інцидент, коли красуня не згадала ім'я українського прем'єра.

Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров. Фото:скрін відео

"Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко розповіла, чи почувається зіркою. В коментарі ведучому Дмитру Комарову, який став зірковим репортером, Кучеренко зізналася, що як і раніше їздить громадським транспортом до університету. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт "Світського життя".

Також Олександра поділилася, що після конкурсу "Міс світу" потоваришувала з іншими красунями. "Я мешкала з "Міс Грузія". Ми спілкуємося досі. Моя подружка", - сказала Кучеренко.

Комаров запитав красуню, чи знає вона столицю Грузії, на що та відповіла: "Ти вважаєш, я не знала Гройсмана і тепер столиці не назву?".

Йдеться про інцидент, який стався із Кучеренко на конкурсі "Міс Україна". Тоді красуня не згадала ім'я чинного прем'єр-міністра України. "Тбілісі, я знаю",- додала Кучеренко.

Також дівчина з легкістю назвала столицю Сент-Люсії, де мешкає ще одна її подруга з конкурсу, а от Уганда викликала в Олександри ступор. Проте Комаров нагадав Кучеренко, що столиця Уганди Кампала.

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...

"Консули мають робити все, але": Чалий вказав на нестиковку з припиненням видачі паспортів військовозобов’язаним українцям за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:28

Тимчасове припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном станом на зараз не є законним. Закон про мобілізацію в Україні, в якому передбачено положення про те, що чоловікам для отримання документів потрібно оновити свої ві...