"Коли гроші вкрай потрібні": Відомі артисти РФ їдуть в "ДНР" (фото)

Спектакль "Провінційні історії" пройде 4 березня у окупованому Донецьку.

"ДНР". Фото: "КиївПравда"

Народні артисти Росії Олександр Панкратов-Чорний, Олександр Пашутін та Ольга Науменко намір в березні відвідати окупований бойовиками Донбас. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сепаратистський ресурс бойовиків.

Згідно з повідомленням, 4 березня в Донецьку відбудеться спектакль за участю російських артистів. "Спектакль "Провінційні історії" пройде 4 березня на сцені Центру слов’янської культури Донецька. У ньому візьмуть участь відомі російські актори театру і кіно Олександр Панкратов-Чорний, Олександр Пашутін та Ольга Науменко", — йдеться на сайті бойовиків.

У виставі також візьмуть участь заслужені артисти Російської Федерації Володимир Демидов і Василь Стоноженко. Олександр Панкратов-Чорний знявся більш, ніж в 100 радянських і російських кінострічках. Пашутін відомий роллю у фільмі "Гардемарини вперед!". Ольгу Науменко знають за роллю Галі у фільмі "Іронія долі або З легким паром!".


NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...