"Коли йде війна, треба, щоб дитина вміла стріляти з шести років, тому що рано чи пізно їй доведеться захищати свою країну" - Савченко (відео)

За словами нардепа, вчити дітей стріляти потрібно, оскільки рано чи пізно їм доведеться захищати свою країну.

Надія Савченко. Фото: скрін відео

В умовах, коли Україна знаходиться в стані війни, вміти поводитися зі зброєю повинні навіть діти. Про це в "Великому інтерв'ю" на каналі NewsOne заявила народний депутат Надія Савченко, передають Патріоти України.

Дана заява була відповіддю на питання телеглядача "Чи правильно, що через ситуацію в країні спортивним школам не видаються малокаліберні патрони?".

За її словами, вчити дітей стріляти потрібно, оскільки рано чи пізно їм доведеться захищати свою країну.

"В принципі, коли йде війна, треба, щоб дитина вміла стріляти з шести років, тому що рано чи пізно їй доведеться захищати свою країну, своє життя", - сказала Савченко.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...