"Коли ми співали військовим біля Дебальцевого, повз проїхав якийсь "ватник" на "Жигулях", здав координати, і нас накрили мінометами", - Олег Скрипка (відео)

Свою громадянську позицію співак визначає як «агресивний пацифіст», який допомагає бійцям різними способами, але не зброєю.

Олег Скрипка. Фото: zn.ua.

Музикант продав свій джип, щоб купити для полку «Дніпро-1» реанімобіль. Свою громадянську позицію визначає як «агресивний пацифіст». Допомагати бійцям на передовій - так, але зброєю – ні. Про свої дві поїздки з концертами на фронт Олег Скрипка розповів в інтерв’ю Дмитрові Гордону. Патріоти України пропонують ознайомитися з цим інтерв’ю.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...