Коли на старості років стаєш "кримнашем": Валентина Гафта обурила чергова заборона в Україні російських фільмів

Актор вважає, що Україні потрібно стати розумнішою і перестати припиняти демонстрацію картин, і не важливо, хто їх робить.

Валентин Гафт. Фото:ЛитКультНародний артист Росії Валентин Гафт назвав противною і образливою політичну заборону декількох стрічок кінорежисера Ельдара Рязанова на території України. Про це пише Лента.ру, інформують Патріоти України.

Актор вважає, що Україні потрібно стати розумнішою і перестати припиняти демонстрацію картин, і не важливо, хто їх робить. На його думку, влада країни угледіла в кінострічці якусь правду про себе, за яку їй соромно.

Однак, Гафт впевнений в тому, що сприйняття картини в більшій мірі залежить від самої людини і не можна жити, озираючись весь час в минуле і виносити вердикт тільки на підставі того, що актор був занесений в чорний список. Валентин Гафт зізнався, що він також знаходиться в цьому списку, артисту противно, коли вибирається такий метод боротьби.

Як відомо, раніше глава Держкіно України Пилип Іллєнко опублікував на своїй Facebook-сторінці список з 18 російських фільмів, які підлягають забороні. Серед них виявилися стрічки режисера Ельдара Рязанова "Привет, дуралеи!" і "Тихие омуты".

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...