"Коли плакало навіть небо": Як прощалися із загиблим українським героєм-добровольцем (фото)

Напередодні загибелі Андрію Підлипнюку виповнилось 40 років. На похорон прийшли навіть поранені побратими.

Вічна пам'ять Герою! Фото: "Фейсбук"

У мережі з'явилися фотографії з церемонії прощання українців з героїчним бійцем Андрієм Пiдлипнюком з позивним "Мамай", загиблим на окупованому Донбасі 12 листопада. Світлини опублікував волонтер Артемій Щогла на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні вдень, коли плакало навіть небо, ми проводжали в останню путь нашого близького друга, героя, добровольця, патріота - Андрія Пiдлипнюка, загиблого позавчора на Донбасі", — написав волонтер. "Настільки важка втрата, що просто неможливо підібрати слів", — додав Щогла.

Андрій Пiдлипнюк з позивним "Мамай", виходець з Миколаївської області, загинув на Світлодарской дузі. Напередодні загибелі йому виповнилось 40 років. Вічна пам'ять нашому Захиснику! Не забудемо! Не пробачимо вбивць!

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....