"Коли постріли влучні - завжди чути нехороші слова": ДРГ окупантів двічі за день невдало намагалася атакувати ЗСУ (відео)

ДРГ терористів, в складі якої було не менше п'яти осіб, спробувала двічі переправитися через річку Сіверський Донець, щоб підібратися до позицій українських військовослужбовців.

Військовий розповів про марні спроби найманців переправитися. Фото: скріншот з відео.

Ворожа диверсійно-розвідувальна група двічі намагалася прорватися на українську територію поблизу Станиці Луганській. Про це йдеться в сюжеті «5 каналу», передають Патріоти України.

Так, ДРГ терористів, в складі який було не менше п'яти осіб, спробувала двічі переправитися через річку Сіверський Донець, щоб підібратися до позицій українських військовослужбовців.

Однак у терористів нічого не вийшло - спочатку їх відігнали попереджувальними пострілами бійці одного зі спостережних пунктів. Коли ж бойовики спробували переправитися через річку вдруге - сили ООС знову відкрили вогонь по ним, поранивши одного або декількох бойовиків.

«Почали відкривати вогонь... Швидше за все, потрапили тому, що були слова нехороші з того боку. Коли влучаєш - воно завжди так», - розповідає фельдшер десантно-штурмової бригади Чезар, який першим помітив окупантів і відкрив вогонь.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...