Коли "русская весна" обернулася на "люту рашистську зиму": Директор кримських зоопарків публічно розкаявся у підтримці анексії Криму (відео)

Працювати в Криму стало неможливо, стверджує Олег Зубков.

Олег Зубков розкаявся в підтримці анексії Криму. Фото:http://www.sobytiya.info/

Кримський бізнесмен, власник ялтинського зоопарку "Казка" і сафарі-парку "Тайган" Олег Зубков публічно розкаявся у підтримці анексії Криму. Про це повідомив журналіст Богдан Кутєпов на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Тільки що в прямому ефірі "Громадського.Крим" затятий прихильник "російської весни" Олег Зубков публічно розкаявся у підтримці анексії Криму ... Хоча два роки тому він розповідав, як його бойові леви будуть служити в кримській самообороні і ставив пам'ятник Путіну", - написав Кутєпов.

"Я дійсно був дуже затятим прихильником приєднання до Росії ... Але я помилявся. Сьогодні я навіть перестав мріяти про розвиток ... Працювати в Криму стало неможливо", - заявив в телеефірі Зубков.

Як повідомлялося раніше, 11 грудня 2015 року Білогірський районний суд визнав Зубкова винним у побитті свого підлеглого і засудив його до трьох років позбавлення волі умовно з випробувальним терміном на один рік. Зубков вважає справи стосовно нього сфабрикованими.

Підприємець опублікував ряд звернень - до російського президента Володимира Путіна, глави Чечні Рамзана Кадирова, генпрокурора Росії Юрія Чайки з проханням взяти під захист його бізнес в Криму, "врятувати" його об'єкти від свавілля "кримських чиновників".

На знак протесту проти звинувачень прокурора Криму Наталії Поклонської Зубков закрив парк левів "Тайган" і зоопарк "Казка".

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...