Коли жалкуєш за смертною карою: У Росії нелюд зґвалтував 5-річну дівчинку

Педофіл був затриманий. Суд призначив чоловікові покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Ілюстрація:Факти - ICTV

Безробітного жителя Камчатки відправили в колонію за насильство над дитиною. Він жорстоко поглумився над п'ятирічною дочкою своєї знайомої, передають Патріоти України.

Як стало відомо, Елізовський районний суд визнав 27-річного чоловіка винним за частиною 4 статті 131 КК РФ і частини 4 статті 132 КК РФ.

В ході проведених оперативних заходів було встановлено, що перебуваючи пізно увечері в гостях у квартирі своєї знайомої в місті Елізово, чоловік в збоченій формі зґвалтував беззахисну 5-річну дівчинку.

У момент скоєння злочину чоловік був сильно п'яний. Мати дівчинки і її подруга, бачачи стан чоловіка, залишили під його наглядом чотирьох своїх малолітніх дітей (молодшому з дітей 2 роки), а самі пішли в кафе, щоб продовжити випивати.

Педофіл був затриманий. Суд призначив чоловікові покарання у вигляді 13 років позбавлення волі. Він проведе їх у колонії суворого режиму.

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...

Платити треба за лайку на вулиці та вдома: Українців почали штрафуюти за матюки

субота, 20 квітень 2024, 9:47

В Україні щоденно суди виписують десятки протоколів зі штрафами за матюки в публічних місцях. Розмір штрафів становить до 85 грн, передають Патріоти України. Якщо ж, наприклад, використати нецензурну лайку стосовно членів родини навіть вдома, це також...