Представлявся жінкою із модельного бізнесу: В Одесі шахрай гвалтував та шантажував дівчат

Сергій У. під вигаданими іменами, в основному жіночими, пропонував дівчатам високооплачувану роботу моделлю з перспективою успішної кар'єри і регулярного доходу в сфері реклами, фешн- і гламур-зйомок для модних вітчизняних і зарубіжних журналів.

Наївні дівчата вірили, що ролики зі згвалтуванням допоможуть стати моделями. Фото: соцмережі.

У Одесі заарештований місцевий житель, який під виглядом працевлаштування в престижному модельному агентстві виманював у дівчат гроші і схиляв до інтиму. Зокрема, як повідомили в Київському районному суді Одеси, за версією слідства, підозрюваний вирішив «підзаробити», для чого зареєстрував електронну пошту і сторінку в соціальній мережі на ім'я третіх осіб. Надалі через інтернет він підшукував молодих жінок і входив до них у довіру, передають Патріоти України.

Наприклад, встановлено, що ще в 2012 році, в листуванні з незнайомою йому дівчиною він представився жінкою - співробітницею всесвітньо відомої компанії, яка надає послуги в сфері модельного бізнесу. Пізніше підприємливий одесит запропонував потерпілій працевлаштування на певних умовах.

«Довірившись незнайомцю, дівчина впродовж декількох років перераховувала йому гроші (всього понад 3 тис. доларів США), посилала фотографії еротичного характеру і вступала в статеві відносини, які фіксувалися на відеокамеру», - розповіли в суді. При цьому вона сподівалася отримати роботу в агентстві, але чоловік лише вводив її в оману.
Розглянувши клопотання, суд обрав підозрюваному в шахрайстві (частина 3 статті 190 Кримінального кодексу України) запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на строк 59 діб. Тобто в межах строків досудового розслідування. Розмір застави становить понад 500 тисяч гривень.
У прокуратурі уточнили, що в справі поки фігурують дві ошукані жінки. Не виключено, що потерпілих значно більше. При цьому у відомстві додали, що заяв про згвалтування ніхто з дівчат не робив.
Разом з тим, за даними деяких ЗМІ, мова йде про «маніяка-гвалтівника» Сергія У. (підтвердження цієї інформації немає). Кажуть, що це не перший його арешт (в грудні минулого року його вже відпускали під заставу в 140 тис. гривень) і насправді на його рахунку - десятки зламаних доль і загублених життів. Нібито кілька жінок здійснили через нього самогубство.
Зазначається, що Сергій У. під вигаданими іменами, в основному жіночими, пропонував дівчатам високооплачувану роботу моделлю з перспективою успішної кар'єри і регулярного доходу в сфері реклами, фешн- і гламур-зйомок для модних вітчизняних і зарубіжних журналів, телепроектів і шоу-бізнесу. Гарантуючи високі заробітки, він наполягав на «кастингу», на еротичній зйомці «без обличчя», пропонував 700-800 доларів за відеозйомку статевого акту, від 1000 доларів - за відверте жорстке згвалтування.
Він переконував дівчат, що так роблять всі, хто отримав перспективне місце в модельному бізнесі. Весь «процес» записувався на відеокамеру, а пізніше він нібито погрожував жінкам поширенням «матеріалів», змушуючи платити йому великі суми грошей. Тих, хто був неплатоспроможний, змушував працювати на нього або приводити подруг.
Джерело: Факты

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...