"Хто хоче отримати 8 тисяч?": "ПриватБанк" попередив українців про небезпечну аферу в мережі

В інтернеті шахраї запустили тест, за проходження якого ПриватБанк нібито дарує гроші.

У мережі розсекретили чергових шахраїв, які замішали в свою аферу ПриватБанк. Про це повідомляє працівник PR-департамент ПриватБанку Інна Музичук на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

В інтернеті шахраї запустили тест, за проходження якого ПриватБанк нібито дарує гроші. Поширили інформацію, що користувачеві за відповіді на питання заплатять від 8 тисяч гривень. Однак насправді все це неправда і ПриватБанк не приймає участі в такому "конкурсі".

"Остап Бендер знав 400 порівняно чесних способів відбирання грошей у населення... Якщо ви закінчили проходити тести, тут нова цікава гра з'явилася - не пропустіть (сарказм)", - написала Музичук.

У мережі користувачі прокоментували шахрайство.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...