"Хто хоче отримати 8 тисяч?": "ПриватБанк" попередив українців про небезпечну аферу в мережі

В інтернеті шахраї запустили тест, за проходження якого ПриватБанк нібито дарує гроші.

У мережі розсекретили чергових шахраїв, які замішали в свою аферу ПриватБанк. Про це повідомляє працівник PR-департамент ПриватБанку Інна Музичук на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

В інтернеті шахраї запустили тест, за проходження якого ПриватБанк нібито дарує гроші. Поширили інформацію, що користувачеві за відповіді на питання заплатять від 8 тисяч гривень. Однак насправді все це неправда і ПриватБанк не приймає участі в такому "конкурсі".

"Остап Бендер знав 400 порівняно чесних способів відбирання грошей у населення... Якщо ви закінчили проходити тести, тут нова цікава гра з'явилася - не пропустіть (сарказм)", - написала Музичук.

У мережі користувачі прокоментували шахрайство.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...