Колишній мент і великий шанувальник "Беркута": В мережі показали вбивцю з Залізного Порту (фото)

Володимир Конотоп - один з п'яти охоронців клубу "Стамбул", що жостоко вбили 25-річного херсонця Павла Сушенцова.

Володимир Конотоп. Фото: ВКонтакте.

У мережі показали одного із затриманих охоронців клубу "Стамбул" у Залізному Порту, який брав участь у вбивстві жителя Херсона Павла Сушенцова. Волонтер Роман Синіцин на своїй сторінці в Facebook написав, що вбивцею є Володимир Конотоп, передають Патріоти України.

"Один із затриманих - ось його ВК. Колишній мент. Шанувальник "Беркута". Власне, все там дуже красномовно", - написав волонтер."Один із затриманих, до речі, вже має судимість за подібний злочин, під час роботи в херсонському нічному клубі "РЄСТ", тоді його відмазали. Питання до охоронної структури зі злочинцями в штаті - відкрите", - додав Синіцин.

Як раніше повідомляли Патріоти України, в курортному селі Залізний Порт Херсонської області кілька охоронців одного з клубів до смерті побили жителя Херсона.

15 серпня нападникам обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...