Кому судилося бути повішеним, під трамвай не потрапить: "За жизнь Захарченко никто три копейки не даст", — російський журналіст

У випадку повного виконання Мінських угод російські збройні загони підуть, а, незважаючи на амністію, за життя і свободу всяких захарченків ніхто заступатися не буде.

Терорист Захарченко. Фото:www.radiosvoboda.org

Повне дотримання Мінських домовленостей призведе до того, що від цього програють ватажки самопроголошених "ДНР" і "ЛНР". Таку думку висловив російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський у своїй статті на Апострофі, інформують Патріоти України.

"Навіть панове бандити від цього програють. Тому що всі розуміють, що в разі повного виконання Мінських угод російські збройні загони підуть, а, незважаючи на амністію, за життя і свободу всяких Захарченків ніхто і трьох копійок не дасть.

Гроші їм Україна переводити все одно не буде. І вони це прекрасно розуміють. Які б там угоди не підписувалися, Держдеп США не буде відслідковувати всі транші з Києва до Донецька.

А переазів цих і не буде. На Донбасі почнуться неприємності: то один вибухне в автомобілі, то іншого вб'ють, то ще щось. А сепаратисти все це розуміють. Тому для них ймовірний мир - самий невигідний з усіх боків", - пише Радзіховський.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...