"Консерви", що вибухають: Хто "засвітився", на захисті "NewsOne" і "112 Україна"

Скільки б не змінювалися власники - «NewsOne» висновків робити не збирається. Канал і надалі поширює брехню, обливає брудом українських солдат і веде антидержавну пропаганду.

Антиукраїнська пропаганда на цьому каналі не припинилася. Ілюстрація: соцмережі.

Прийняття Верховною Радою постанови про санкції проти каналів «NewsOne» і «112 Україна» викликало бурю в українському політикумі. Ще під час голосування, дивним чином за постанову не проголосував його ж співавтор депутат Найєм, після чого став шукати собі виправдання і в той же день подався на ефір «NewsOne». Позафракційний депутат Дмитро Добродомов звинуватив Верховну Раду в утисках свободи журналістів. «Безпрецедентним актом цензури в Україні» постанову Верховної Ради назвали в «Опоблоці». Про це в своєму блозі пише журналіст Дмитро Вовнянко, передають Патріоти України.

Він зазначає, що про «придушення свободи слова в Україні» заголосили на російському телебаченні. Але далі за всіх пішла Юлія Тимошенко - вона заявила, що зі зміною власника, канал «NewsOne» перейшов під контроль президента Порошенка. Типу це Петро Порошенко співпрацює зі старим партнером Юлії Володимирівни Віктором Медведчуком.
За словами журналіста, тим часом «NewsOne» продовжує свою роботу - і щось міняти в редакційному форматі він явно не збирається. Скільки б не змінювалися власники - «NewsOne» висновків робити не збирається. Канал і надалі поширює брехню, обливає брудом українських солдат і веде антидержавну пропаганду в кращих традиціях більшовицької «окопної правди» зразка 1917. Дмитро Вовнянко пише, що він особисто не хоче, щоб ефект від «NewsOne» був той самий, що від більшовицьких газет в 1917-му. США свого часу круто взялися за «радянські гуртки» у себе в країні - в Москві досі тремтять від згадок про «полювання на відьом». Чим були б Штати, якби в подальшому терпіли у себе сталінську пропаганду не складно здогадатися. Справу треба доводити до кінця.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...