Королівське весілля: ЗМІ показали торт та розповіли, чим пригощали гостей на торжестві Гаррі та Меган (фото)

Весільний банкет готувала команда з 25 шеф-кухарів на чолі з головним кухарем королівської сім'ї.

Принц Гаррі та Меган Маркл одружилися. Фото:Українські Новини

ЗМІ показали весільний торт від кондитера Клер Птак з лондонської пекарні Violet Cakes в Віндзорському замку для весілля Меган Маркл і принца Гаррі. Фото опублікували Reuters, зазначають Патріоти України.

Незабаром після офіційної церемонії одруження принца Гаррі і Меган Маркл в залі прийомів Віндзорського замку проходить банкет.

Як повідомляє британський телеканал Sky News, серед закусок, якими пригощають присутніх - лангустіни з копченим лососем, крокети з віндзорським ягням, запечені овочі та спаржа, а також панна-котта з гороху з перепелиними яйцями.

У списку гарячих страв - різотто з горохом, м'ятою, пармезаном і трюфельним маслом, рагу з курки з грибами та цибулею-пореєм, а також свинина з яблуками.

На солодке гостей пригощають макарунами з шампанським і тарталетками з цитрусовим кремом.

Весільний банкет готувала команда з 25 шеф-кухарів на чолі з Марком Фланаганом, головним кухарем королівської сім'ї.

Напередодні весілля британські ЗМІ повідомляли, що принц Гаррі і Меган Маркл брали особисту участь у виборі страв і стежили за всіма деталями в ході підготовки торжества.

Сьогодні ввечері батько Гаррі, принц Чарльз, влаштовує ще один прийом для молодят і близьких друзів. Очікується, що на прийомі будуть присутні близько 200 чоловік. Він відбудеться у Фрогмор-гаус, заміській резиденції королівської сім'ї, що розташована всього в кілометрі від Віндзорського замку.

Ні на першому, ні на другому прийомі присутність камер і журналістів не передбачено.

Паспорти придбали за хабар, в Україні ніколи не бували: Роми обманювали швейцарську владу, прикидаючись... українцями

середа, 8 травень 2024, 11:59

У столиці Швейцарії Берні виявили низку випадків зловживання українськими паспортами з боку ромів. Про це пише місцевий портал новин Nau, передають Патріоти України. Щонайменше десять сімей ромів використовували отримані обманним шляхом або за хабар па...

"Це не моя війна. Ви її почали, ви її і закінчуйте": Військовослужбовиця розповіла про роботу у ТЦК

середа, 8 травень 2024, 11:44

Реабілітолог, бойова медикиня та учасниця бойових дій Юлія Вітковська після Бахмуту та Вугледару служила на Чернігівщині, де й пройшла військово-лікарську комісію. Зараз вона несе службу у територіальному центрі комплектування і розповіла подробиці про...