Кіт грає на піаніно: Відеоролик став справжнім хітом мережі

Маленький музикант виконав цілу мелодію на піаніно, граючи свій етюд передніми лапами і мордочкою, а також приймаючи позу справжнього піаніста.

Кіт-піаніст. Скріншот.

Сірий кіт підкорює користувачів душевною грою на піаніно - пухнастик продемонстрував в мережі свої музичні навички. Відповідне відео опубліковано в Facebook, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На відео маленький музикант виконав власний твір мистецтва, причому грала тварина і головою, і лапами. Уміло натискаючи на клавіші, кіт часом ставав в позу справжнього піаніста.

Користувачам соцмережі таланти сірого піаніста припали до смаку - відео подивилися 860 тисяч разів.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....