"Козловський - обличчя пропаганди. Я не здивуюся, якщо він поїде в "ДНР" і теж скаже, що треба підтримати когось", - Приходько

Анастасія Приходько вважає, що тепер потрібно не давати співаку можливості виступати в Україні.

Анастасія Приходько. Фото: соцмережі.

Відома українська співачка Анастасія Приходько прокоментувала виступ українського виконавця Віталія Козловського у Москві на 9 травня. Свою думку стосовно Віталія Козловського співачка висловила у інтерв’ю "Цензор. НЕТ", передають Патріоти України.

"Чому звання "Заслужений артист" можуть носити і нормальні, порядні люди, і ті, хто їздять і показують, як можна зраджувати свою Батьківщину?", – обурилася зірка.

Також співачка висловилась з приводу пояснення самого Козловського, який нібито виступав у Росії на прохання ветеранів. "У нас всі проблеми і походять від таких показових виступів. Росія – це країна, яка напала на нас, через яку в Україні всі проблеми, через яку у нас всі біди. Ми поховали 10 000 чоловік. Невже це варто того? Але у кожного, напевно, свій градус поведінки і міра людяності. Я не знаю. Але невже ні для кого не була показовою фотографія з Нелею Штепою? Хіба не були показовими його заяви про те, що він не знає, хто на кого напав? А тут він ще й на 9 травня до Москви їде. Дивно, що георгіївської стрічки ще у нього не було. Вітаємо ветеранів? Але суть же не в ветеранах! Суть в країні", – зауважила виконавиця.

Виконавиця також додала, що не розуміє артистів, які їдуть в Росію заради шанувальників. "У мене теж є шанувальники в Росії. Але як я можу собі це дозволити? Я сама з собою потім жити не зможу. І це ніколи нічим не виправиш. Будеш жити з цим до кінця своїх днів. У Козловського вже у Львові скасували концерт. Все, він перекреслив собі все. Війна закінчиться – і зі зрадниками ще будуть розбиратися", –сказала співачка.

Приходько вважає, що тепер потрібно не давати йому можливості виступати в Україні, бо вважає його пропагандистом. "Козловський – обличчя пропаганди. Я не здивуюся, якщо він поїде в "ДНР" і теж скаже, що треба підтримати когось. Мовляв, там же ж наші люди теж ", – зауважила Приходько.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...