"Країна ідіотів і злісних дебілів": У Москві влаштували свято з ''Новачком'' і Чебурашками (відео)

Інтернет-користувачі висміяли таку акцію, зазначивши, що британцям варто звернути увагу на "жарт".

Росіяни влаштували свято із "Новачком". Фото: скріншот з відео.

У Москві люди в костюмах ведмедя, Чебурашки і крокодила Гени пригощали відвідувачів британського візового центру невідомим напоєм, який назвали "Новачком". Відео перформансу оприлюднив "360", передають Патріоти України.

"Візу не видають без "Новачка" - сказала жінка в кокошнику і запропонувала одному з відвідувачів напій. "Країна ідіотів і злісних дебілів: біля британського візового центру в Москві розливають "Новачок", - написав користувач Віталій С. у Twitter.

"Давайте тільки так: у країні не без ідіотів і злісних дебілів", - додав російський олігарх Михайло Ходорковський. "Упоротий Чебурашка", "Це вже не лікується", "Ї*анутим нема спокою", "Забули костюми Баширова з Петровим", "Що за маячня?" "Дітям своїм нехай наливають, петрушки виряджені", "Головне, що босові подобається", "Краще б розливали "Глід", більш убивчий склад. Або вони під "Глодом" розливають "Новачок"?" "Тепер ми знаємо, чому за кордоном наших дебілів вираховують на відстані", - коментують у мережі те, що відбувалося в РФ.






Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...