"Країна ідіотів і злісних дебілів": У Москві влаштували свято з ''Новачком'' і Чебурашками (відео)

Інтернет-користувачі висміяли таку акцію, зазначивши, що британцям варто звернути увагу на "жарт".

Росіяни влаштували свято із "Новачком". Фото: скріншот з відео.

У Москві люди в костюмах ведмедя, Чебурашки і крокодила Гени пригощали відвідувачів британського візового центру невідомим напоєм, який назвали "Новачком". Відео перформансу оприлюднив "360", передають Патріоти України.

"Візу не видають без "Новачка" - сказала жінка в кокошнику і запропонувала одному з відвідувачів напій. "Країна ідіотів і злісних дебілів: біля британського візового центру в Москві розливають "Новачок", - написав користувач Віталій С. у Twitter.

"Давайте тільки так: у країні не без ідіотів і злісних дебілів", - додав російський олігарх Михайло Ходорковський. "Упоротий Чебурашка", "Це вже не лікується", "Ї*анутим нема спокою", "Забули костюми Баширова з Петровим", "Що за маячня?" "Дітям своїм нехай наливають, петрушки виряджені", "Головне, що босові подобається", "Краще б розливали "Глід", більш убивчий склад. Або вони під "Глодом" розливають "Новачок"?" "Тепер ми знаємо, чому за кордоном наших дебілів вираховують на відстані", - коментують у мережі те, що відбувалося в РФ.






Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...