"Краще б нас евакуювали": У Донецьку люди обурені обмеженням руху транспорту через тривалі бої

Тим часом, в соцмережах з'являються повідомлення, що сьогодні в захопленому бойовиками Донецьку російські ТБ-журналісти мають намір знімати сюжети про "звірства ЗСУ".

Донецьк. Фото: "Фейсбук"

30 січня навколо окупованого Донецька не вщухають бої: гримить в районі аеропорту, Ясинуватської розвилки, з міста працює артилерія. У зв'язку з цим окупанти обмежили рух громадського транспорту. Трамваї №1 сьогодні їздять тільки до зупинки "Економічна", що курсують по Київському проспекту, тролейбуси - тільки до Київського виконкому. У рішенні виконкому зазначено, що обмеження ввели для забезпечення безпеки життя місцевих жителів і гостей міста, пишуть Патріоти України з посиланням на соцмережі.

Мешканці обурені "цікавим рішенням". “А як на роботу їхати тим, хто живе далі? Пішки ходити? Так безпечніше? Або стояти в очікуванні 17-го, 19-го, які, очевидно, будуть переповнені, раз транспорт не ходить". “Ну так, якщо такі рішення приймати, звільняти від роботи тих, хто живе, приміром, далі Гілки. А то виходить: одних (водіїв) убезпечили чи що... і сам транспорт, а ось навчання і роботу ніхто не відміняв".

“Якщо у нас тут все так погано, нехай проводять евакуацію з наданням хоч якогось даху над головою. А так це формене знущання", - пишуть донеччани. Тим часом, в соцмережах з'являються повідомлення, що сьогодні в захопленому бойовиками Донецьку російські ТБ-журналісти мають намір знімати сюжети про "звірства ЗСУ". У зв'язку з цим мирних жителів попереджають про можливі криваві провокації. Крім того, вранці 30 січня в Червоногвардійському районі Макіївки снаряд потрапив в будівлю, розташовану на території 5-ї лікарні. За словами очевидців, приїхала швидка, є постраждалі.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...