Красиво жить не запретишь? - Доньки полковника МВС України вихваляються відпочинком у дорогих готелях ЄС (фото, відео)

У соцмережі Дарина і Анастасія Єршови виставляють світлини і відео свого люксового відпочинку за кордоном.

Сестри Єршови ні в чому собі не відмовляють. Фото:Instagram

Журналісти програми "Гроші" (1 + 1) новий випуск присвятили розкішному життю дітей українських чиновників. Вони вивчили Instagram-сторінки дочок екс-начальника Департаменту ДАІ МВС України та полковника МВС Олександра Єршова, передають Патріоти України з посиланням на сайт програми.

У соцмережі Дарина і Анастасія Єршови виставляють світлини і відео свого люксового відпочинку за кордоном.

Зокрема, сестри Єршови зупинялися в одному з найдорожчих готелів Мілана - Excelsior hotel Gallia. Щоб зняти звичайний двомісний номер в цьому готелі лише на одну добу потрібно заплатити близько 20 тисяч гривень. За номер в люксовому готелі Риму J. K Place Roma, де Дарина Єршова фотографувалася у білизні, доведеться викласти близько семи сотень євро.

Тим часом її сестра - Анастасія - "запалює" на іспанській Ібіці, а також в Мексиці. Один переліт в теплі краї коштує від 70 тисяч гривень. Аксесуари у дівчат не менш дорогі. Сумка Louis Vuitton вартістю майже 50 тисяч гривень або Fendi, яка коштує близько 115 тисяч гривень.

Пощастило дочкам полковника побувати навіть на кінофестивалі в Каннах.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...