Брав з людей гроші для бійців АТО, а витрачав на себе та дружину: Депутат УКРОПу виявився шахраєм, - адвокат

Сім'я представника УКРОПу володіє будинком в Німеччині і купою нерухомості в Україні.

Дмитро Погребів. Фото: "Новий формат"

Член партії УКРОП Дмитро Погребів з дружиною Сніжаною Падалко позичав гроші у громадян нібито для допомоги і підтримки учасників АТО, однак витрачав кошти на особисте життя та підтримку свого бізнесу. Про це у Facebook повідомив адвокат Олексій Шевчук, передають Патріоти України.

В якості доказу адвокат надав одну з розписок Погребова на суму 15 тис. доларів. У документі зазначено, що позичальник зобов'язується повернути гроші за вимогою.Також Шевчук оприлюднив рішення суду, яке свідчить, що у власності Погребова і його дружини знаходиться дві квартири, площею 175 та 71 кв. м., три нежитлових приміщення і чотири будинки з земельними ділянками. Крім того, сім'я представника УКРОПу володіє будинком в Німеччині.

"Отримані судові рішення, якими арештоване майно Погребова та його дружини... Готуються до подачі заяви в правоохоронні органи, щодо дій Погребова і його дружини, які містять ознаки відповідних кримінальних правопорушень", – резюмував Шевчук.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...