Хіти тижня. І вона туди ж - "про ср*ку": Оля Полякова розгнівалась на народних депутатів (відео)

Співачка вирішила підтримати флешмоб шоумена Володимира Зеленського.

Оля Полякова. Фото: соцмережі.

Українська співачка Оля Полякова підтримала флешмоб # ідітьусраку, який запустив лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський. На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала відео-звернення до народних депутатів, передають Патріоти України.

"Всем привет! Только что увидела видео, где народный депутат, избранник народа, посылает на три буквы журналиста. Слушайте вы, слуги народа, а вы случайно не охренели там все?
Вы вообще за чьи деньги там восседаете, хлебаете из корыта, вы вообще понимаете, зачем вы там находитесь?
Или вы думаете, что пришли туда, чтобы воровать деньги из бюджета и быть неприкосновенными. Так вот соберитесь все в огромную шайку, коей вы и являетесь, и ідіть в сраку"

- говорить Полякова на відео.

"Спасибо огромное за эти слова", - коментує Карина Качаєва.

"Оля, вы непревзойденная в жизни, в манерах и мыслях", - пише Таня Кубрик.

"Проблема нашей страны в том, что все бояться говорить правду. Единицы могут вот так выступить открыто", - висловила свою думку Олена Гаврилова.

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...