"Лупцював навіть тоді, коли хлопець уже лежав": На Одещині депутат жорстоко побив підлітка

За словами очевидців НП в Арцизі, стало відомо, що підліток, розважаючись з другом, випадково влучив невеликим каменем в запасне колесо припаркованого автомобіля УАЗ.

"Слуга народу" жорстоко побив хлопчика. Ілюстрація: Факти.

У місті Арцизі (райцентр на півночі Одеської області) до чергової частини відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку доставлений 15-річний хлопчик, передають Патріоти України.

За словами очевидців НП в Арцизі, стало відомо, що підліток, розважаючись з другом, випадково влучив невеликим каменем в запасне колесо припаркованого автомобіля УАЗ. Ніяких пошкоджень автомобіль не отримав, але 47-річний господар машини (за неофіційними даними, він депутат райради і член виконкому міськради) наздогнав хлопця і став бити його кулаками і ногами. «Бив навіть тоді, коли хлопець уже лежав на тротуарі», - стверджують свідки.

Поліція почала розслідування за даним фактом. У Арцизький районний суд направлено звернення про призначення судово-медичної експертизи, яка має встановити ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, заподіяних неповнолітньому.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...