Кремль кинув в атаку головний резерв: "Бабусі Путіна" звернулися до народу США із закликом покінчити з рабством і демократією (відео)

​Не забули фанатки російського диктатора висловити кілька хвалебних рядків і про свого "покровителя".

Фото:скрін відео

Так званий "Загін Путіна" завжди бентежать своєю сліпою вірою в правителя і своїми епатажними вчинками. Усвідомивши, мабуть, що публічне звернення особисто до Трампа справі не допоможе, пенсіонерки вирішили записати відеозвернення до американців. Ролик зі зверненням з'явився на Youtube, повідомляють Патріоти України.

Особи похилого віку - шанувальниці президента Російської Федерації висловили щире співчуття американському народу, розповідаючи, що його - народу - "майбутнє безрадісне", а влада - бреше. Також "Загін Путіна" закликав жителів США нарешті скинути окови рабства, і разом з ними позбутися від демократичних лідерів.

Фанатки окупанта і диктатора Путіна його таким, звичайно ж не вважають. Про це вони в черговий раз нагадали своїм "американським друзям" в кінці свого відео повідомлення. Вони переконані, що "незважаючи на свою вроджену скромність", Путін і далі буде боротися за мир у всьому світі.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.