Кремлівський пропагандист "попонтувався" у мережі перед опозиціонером та втратив "хлібне місце"

Редактор відділу "Релігія" видання "Лайф" Владислав Мальцев виявив помилку в тексті кореспондента "Коммерсанта" Олександра Черних, після чого вони стали сперечатися, хто кращий.

Владислав Мальцев. Фото:http://medialeaks.ru/

Журналісти видань "Лайф" Владислав Мальцев і "Коммерсанта" Олександр Черних відкрито поспілкувалися у соцмережах на тему роботи, зарплати і рівня життя. В результаті один втратив роботу. Про це пише Inforesist, передають Патріоти України.

Все почалося 15 березня. Редактор відділу "Релігія" видання "Лайф" Владислав Мальцев виявив помилку в тексті кореспондента "Коммерсанта" Олександра Черних. Журналісти вступили в перепалку, в ході якої Мальцев пояснив, чим він кращий за Черних:

Коментар зауважив журналіст Олег Кашин. Читачі обговорили керамограніт ...

.. І запідозрили, що власнику "Лайфа" Араму Габрелянову такий підхід до роботи може не сподобатися.

Мабуть, так і сталося. Пост Олега Кашина зібрав 1000 лайків і 150 перепост, після чого Мальцев опублікував пост, в якому заявив, що це був троллінг:

У чому полягає профіт, ясно не до кінця: сьогодні Мальцев був звільнений. Про це розповів перший заступник редакційного директора «Лайфа» Анатолій Сулейманов: "Это действительно так. То, что им было сделано, — некорпоративно".

Він додав з усмішкою:

"В "Лайфе" действительно получают хорошую зарплату, но не такую большую, чтобы можно было купить двухкомнатную квартиру, отделать ее керамогранитом и покупать какие-то невероятно крутые кожаные куртки".






Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...