Крым мы подло отжали, русским позор: Відомий російський режисер спричинив скандал у Криму

Кримська "вата" після виступу Олександра Сокурова вийшла глибоко шокована та обурена тим, що хтось наважився критикувати та ганьбити росіян за анексію українського півострова.

Олександр Сокуров. Фото:www.pravmir.ru

Виступ в анексованому РФ Криму відомого російського режисера Олександра Сокурова шокував прихильників "Кримнашу". Про це написав мешканець Сімферополя Алі Татар-заде на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Вчера в смехотворно малом интеллектуальном Крымнаше произошел микроинсульт. Приехал очередной барин из Москвы, какой-то режиссер, какой-то там Сокуров. Что-то там снимал.

Русский, значит свой. Все знали заранее, что в таких случаях говорят на "творческих вечерах" однообразно пореченковы, сухорученковы и наташокоролевы. А этот начал с места в карьер.

Крым мы подло отжали, русским позор, за Донбасс еще ответим и перед богом и перед миром, украинцы нам не братья, а соседи (которых мы, россияне, таскали за нос своим братством) и в том же духе. И так обо всем", - пише сімферополець.

"Зал о***вал. Зал терпел. Зал надеялся, что это дурной сон и сейчас он скажет, что пошутил. Выноса тела режиссера так и не произошло, но прикрымленная интеллигенция разошлась бухтеть, куда мы катимся. Назавтра уже несколько коллективов готовят гневные спичи на тему, с кем вы мастера культуры", - повідомляє Татар-заде.

Нагадаємо, Олександр Сокуров - знаменитий російський кінорежисер і сценарист, його фільми отримували нагороди на найбільших світових кінофестивалях.

Серед картин, знятих режисером - "Дні затемнення", "Врятуй і збережи", "Молох", "Телець", "Російський ковчег", "Франкофонія".

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...