Кров, розбиті вікна, порвані підручники: З'явилися перші фото та відео з місця трагедії у Керчі

Жертвами стрілянини стали як студенти, так і викладачі коледжу.

На місці трагедії. Фото:Дождь

У мережі були опубліковані перші фото і відео з Керченського політехнічного коледжу, де в результаті вибухів і стрілянини загинула 21 людина і близько 60 отримали поранення. Кадри з місця трагедії опинилися в розпорядженні Ruptly і "Дождя", передають Патріоти України.

Також в Telegram-каналі Mash з'явилося відео, на якому всередині навчального закладу видно кров, розбиті вікна і порвані підручники.

Відзначимо, напередодні у мережі також оприлюднили перші фотографії жертв, серед яких виявилися як студенти, так і викладачі.

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...