"Крысы заполонили все и вся: бегают всем семейством": Мешканці Севастополя скаржаться на нашестя гризунів (відео)

Городяни заявляють, що щурі проникають навіть в їх будинки.

Скрін відео

Жителі окупованого Севастополя повідомляють про те, що в місті збільшилася кількість щурів. Крім величезної кількості щурів на вулицях, гризуни також проникають і в квартири городян. Зокрема, такий випадок описала місцева мешканка Наталія Павлова, повідомляють Патріоти України з посиланням на одне з кримських видань:

"Однажды ночью, в середине октября, я проснулась от шороха на кухне – сплю чутко. Я встала с кровати, чтобы выяснить происхождение звуков. Вышла, включила свет, а из-под моих ног выскочило что-то серое, хвостатое и быстро юркнуло за стол. Я спросонья не разобралась, а на утро обнаружила погрызанные яблоки, оставленные в корзинке на столе. На плодах были четко видны следы зубов грызуна, и, судя по размеру отпечатков, это была именно крыса. Эта серая тварь, в буквальном смысле, ходила по моему столу!"

"Я считаю, что проблема перестала быть просто насущной! Крысы заполонили все и вся: в подъезде моего дома крысы бегают и даже иногда в квартиры забегают, если зазеваться и оставить дверь открытой. Да что там говорить, если даже весь "Муссон" (торгово-развлекательный центр в Севастополе – ред.) кишит крысами, что продуктовый, что полянки возле пруда. Крысы бегают всем своим семейством, за день штук 20 вижу!" - пише інша мешканка в соцмережах.

Були знайомі? Прокуратура Мюнхена озвучила нові деталі вбивства українських військових росіянином у Німеччині

середа, 1 травень 2024, 10:59

Справу про вбивство росіянином двох українських військовослужбовців у Німеччині разом із місцевою кримінальною поліцією розслідує прокуратура Мюнхена. Вона долучилася до справи через те, що слідчі не змогли повністю виключити політичну мотивацію злочин...

Закрутити гайки: Макрон закликав Європу заборонити соцмережі для дітей до 15 років і порівняв їх із джунглями

середа, 1 травень 2024, 10:30

Президент Франції Еммануель Макрон закликав Європу заборонити соціальні мережі школярам до 15 років та порівняв їх із джунглями. Він зазначив, що батьки нині на кілька годин у день відчиняють дітям двері у світ, в якому є кіберпереслідування, порнограф...