Крути педалі, сказав Віталя: Мер столиці змусив своїх заступників взяти участь у велоперегонах на честь Дня Києва (фотофакти)

Мер столиці також разом зі своїми заступниками сів на велосипед.

У День Києва мер міста Кличко своїх заступників пересадив на велосипеди. Фото:http://kyiv.depo.ua/

Практично усі заступники головми КМДА приїхали у центр Києва на велосипедах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.Київ.

Зокрема, під час веломарафону були помічені заступник Кличка Олександр Спасибко (у шоломі по праву руку від Кличка).

А от на наступному груповому фото взагалі є перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, заступник Кличка Ганна Старостенко, Олексій Рєзніков, Петро Пантєлєєв та Микола Поворозник. Є навіть колишній заступник Кличка Павло Рябікін. У цю компанію увійшов також гендиректор "Київавтодору" Олександр Густелєв.

Дивно, що немає заступника Кличка з питань транспорту Іллі Сагайдака.

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...