Кримчанка Анна Різатдінова виборола для України три медалі, блискуче виступивши на етапі Кубка світу (фото, відео)

Українська гімнастка встановила особистий рекорд, вперше в кар'єрі набравши 19 балів.

Українська чемпіонка Анна Різатдінова. Фото: Інстаграм.

Українська гімнастка Ганна Різатдінова виборола дві бронзові та одну срібну медалі в індивідуальних вправах на етапі Кубка світу в Гвадалахарі (Іспанія). Крім того, 22-річна уродженка Сімферополя встановила особистий рекорд, вперше в кар'єрі набравши 19 балів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Українська грація стала третьою у вправах як з обручем (18, 950), так і з булавами (19.0), а також здобула "срібло" у вправах з м'ячем (19.0). Виступ з стрічкою виявилося невдалим для нашої співвітчизниці. Вона допустила помилку у майстерності і оцінки в 18,200 виявилося недостатньо для медалі.

"Я так счастлива! Сегодня был особенный день! Я получила наибольшее количество очков в карьере! Первые 19 очков! Это просто невероятно! Спасибо всем за вашу поддержку! Так как теперь у меня есть двойная мотивация, я сделаю все возможное, чтобы улучшить свой результат", - написала Анна Різатдінова у себе в Instagram.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...