Кримінальні авторитети в Україні керуються ФСБ, - Троян

Всі кримінальні авторитети виступають за повернення радянського режиму, вважає Вадим Троян

Фото: "Тиждень"

Російські спецслужби керують кримінальними авторитетами, які діють на території України. Про це заявив перший заступник глави Національної поліції Вадим Троян, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Еспресо".

"Щодо кримінальних авторитетів. Є лідери, які розподіляють території. Групи злочинців таким чином отримують можливість працювати на певних територіях. Ми знаємо, що кримінальні авторитети координуються і керуються Федеральною службою безпеки Російської Федерації", - сказав Троян.

За його словами, всі кримінальні авторитети виступають за повернення радянського режиму. "Федеральна служба безпеки має інтерес в дестабілізації ситуації, насильстві на вулицях. Це для них головне", - сказав заступник глави Нацполіції.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...