"КримНаш" накрився: Півострів протримається ще 13 днів - Міненерго РФ

Палива для мобільних електростанцій вистачить на 745 годин роботи (30 діб).

Ілюстрація: ЖЖ

Палива для дизель-генератов, які зараз забезпечують енергопостачання в Криму, вистачить на 13 днів, у Севастополі — на 10 днів із розрахунку роботи протягом восьми годин на добу, повідомляє Міністерство енергетики РФ, передають Патріоти України.

На даний час укладені договори на поставку палива для дизель-генераторів Севастополя з нафтотрейдерами. Крім дизель-генераторів у Криму запущені в роботу 13 мобільних ГТЕС. За даними Міненерго РФ на 21 листопада, палива для мобільних електростанцій вистачить на 745 годин роботи (30 діб).

Нагадаємо, в Криму сьогодні вихідний день через відсутність електрики внаслідок підриву ЛЕП у Херсонській області в ніч проти 22 листопада. На Україну припадає близько 70% споживання електроенергії півостровом. Підрив ЛЕП фактично повністю знеструмив Крим.

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...