КримНаш не підійшов: Головний російський патріот похвалився відпочинком в Еміратах

Користувачі мережі відразу ж "обурилися", чому Соловйов не вибрав "вітчизняні курорти".

Володимир Соловйов на відпочинку в Еміратах. Фото: Іnstagram

Один з головних пропагандистів Кремля Володимир Соловйов похвалився відпочинком в Об'єднаних Арабських Еміратах. Фото свого відпочинку "журналіст" розмістив у своєму Instagram, інформують Патріоти України.

У той же час, користувачі соцмережі критично відреагували на такий вибір місця для проведення відпустки Соловйовим. Деякі з них задаються питанням, чому ж пропагандист не поїхав у "свій улюблений Крим".

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...