Кривава драма у Криму: У окупованій Керчі зросла кількість жертв

Кількість жертв масового убивства в політехнічному коледжі зросла з 18 до 19.

На місці трагедії у Керчі. Фото: соцмережі.

Кількість жертв трагедії в окупованій Керчі збільшилася, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров вважає, що вина і відповідальність за смерть 19 осіб лежить на російській владі, передають Патріоти України.

Про це з посиланням на центр медичних катастроф в анексованому РФ Криму повідомляє російське видання ТАСС. За словами співрозмовника агентства, 19-ю жертвою був учень коледжу.

Загалом кількість жертв масового убивства в політехнічному коледжі зросла з 18 до 19. У лікарнях, за різними даними, знаходяться від 37 до 41 постраждалого в результаті нападу.

"Вина і відповідальність за наслідки трагедії повністю і цілком покладаються на російські окупаційні влади та органи влади Російської Федерації - держави, яка окупувала Крим", - заявив Чубаров у Facebook.

Чубарова також обурили версії деяких російських ЗМІ, які з посиланнями на "правоохоронні" органи або "очевидців" поширити інформацію про те, що "чоловікові, який підозрюється в причетності до вибуху в керченському технікумі, на вигляд 23 роки, він схожий на татарина".

За його словами, це свідчить про "готовність російських окупантів приступити до нових репресій і гонінь проти кримськотатарського народу в тимчасово окупованому Криму".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...