Кривавий Отелло: На Тернопільщині чоловік убив свою дружину і застрелив двох поліцейських

Вбивця - 45-річний житель села Бабинці Борщівського району.

На Тернопільщині сімейна драма переросла в трагедію. Фото: bun.com.ua.

На Тернопільщині чоловік застрелив двох поліцейських, ще один госпіталізований з вогнепальним пораненням. Про це повідомили в обласному секторі комунікації ГУ ПП, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"О 20.30 слідчо-оперативна група Борщівського відділення поліції прибула на виклик в село Бабинці. До поліцейських звернувся місцевий житель і повідомив, що його сусід здійснює постріли з мисливської рушниці у дворі свого господарства", - підкреслили у відомстві.

За даними правоохоронців, коли група прибула до будинку стрілка, той продовжував стріляти зі зброї, в результаті чого один із співробітників поліції загинув, ще один отримав поранення. Під час затримання озброєного нападника смертельне поранення отримав ще один поліцейський.

"Співробітники поліції теж змушені були застосувати табельну зброю. Зловмисник був ліквідований", - відзначили в поліції, додавши, що пораненого правоохоронця госпіталізували.

У свою чергу місцеве видання "20 хвилин" з посиланням на власні джерела повідомило іншу версію трагедії. "Чоловік тиждень тому приїхав з Польщі. Жінка - тільки вчора. Припускають, що він приревнував її. Хтось подзвонив в поліцію і повідомив, що чоловік застрелив свою дружину", - зазначає видання.

Після цього на місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронці намагалися заспокоїти стрілка, який збирався застрелити ще й себе. Несподівано чоловік знову почав стріляти, убивши одного поліцейського, а іншому - потрапив в ногу.

Під час штурму загинув ще один правоохоронець. Також наголошується, що стрілок зараз мертвий.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...