Ксенія Собчак проситься до Шнура в «Ленінград» заспівати про «лабутени» замість Аліси Вокс (відео)

Шнуров, не підбираючи висловів, просто написав: "У неї, на жаль, немає голосу зовсім. Шкода. Енергії у неї пі#ец".

Ксенія Собчак і Сергій Шнуров могли б скласти дует. Фото: dni.ru.

Нещодавно з'явилася інформація про те, що з групи «Ленінград» чи то сама пішла, то чи була вигнана Аліса Вокс - та, яка заспівала гучний хіт «Експонат» про набридлі вже лабутени. І найцікавіше, що на місце Вокс проситься ... Ксенія Собчак. Про це вона написала у себе в Instagram, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Історія почалася з того, що фанати «Ленінграда» неоднозначно відреагували на те, що групу покинула Вокс. Особливо дісталося двом новим солісткам групи. «Дівчатка взагалі ніякі, харизми нуль, голоси противні»; «Складно буде переплюнути Алісу»; «Вашу групу зіпсувати важко, але з цими дамами це можливо»; «Дівчаткам в «Фабриці »співати треба». Ось лише деякі з коментарів, що з'явилися в мережі.

Сам Сергій Шнуров нагадав коментаторам, що сам буде вибирати кадри. «Ленінград» - це те, що придумав і придумую я", - пише Шнуров. - "Живу цим, як би пишномовно це не звучало. Те, що він змінюється і залишається тим самим несподіваним «Ленінградом», вважаю одним з головних своїх успіхів. Вогонь на сцені повинен палати! І так буде не дивлячись ні на що».

Після цього Шнурову в коментарях запропонували взяти в якості солістки Ксенію Собчак, на що Шнуров, не підбираючи висловів, просто написав: «У неї, на жаль, немає голосу зовсім. Шкода. Енергії у неї пі#ец».

На що Собчак відразу ж відповіла в своєму Instagram: «Сергію! Голоси дійсно ні х#я ні! Але зате дурі багато !!! Душа співає! Хочу в #Ленінград !!!!».

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...