Куди дивиться Міносвіти? У мережі обурені передмовою у букварі від імені мера Харкова

У коментарях висловили припущення, що Кернесу не дає спокою популярність екс-президента Віктора Януковича, який втік з України.

Геннадій Кернес. Фото:www.dialog.uaУ мережі розмістили скан букваря, передмову до якого написав мер Харкова Геннадій Кернес. Опублікував скан український поет Артем Полежака на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"С чєго начінаєцца Родіна? С картінкі в твойом букварє, бл**ь... Скажіть мені, що це не п****ц?" - прокоментував скани поет.

Його пост викликав ажіотаж і купу коментарів.

"А куди Міносвіти дивиться?... ООО! Фу! Це ганьба!....Сподіваюся, це надрукували за гроші Гепи", - написали користувачі в коментарях.

Український журналіст Сергій Руденко припускає, що Кернесу не дає спокою популярність президента Віктора Януковича, який втік з України.

"З яких коштів Гепа піарить себе?... Найкраща агітація, щоб не записувати дітей в російськомовні школи", - прокоментували допис журналіста.

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...