Куди ти втрапив, Севастополь? До приїзду другої особи Кремля, в Севастополі окупанти у кращих совкових традиціях фарбували траву і навіть землю

До приїзду Мєдвєдєва у Севастополі пофарбували землю у зелений колір, - повідомив російський бізнесмен

Землю у Севастополі пофарбували у колір трави. Фото з сайту facebook.

До приїзду прем'єр-міністра РФ Дмитра Мєдвєдєва у Севастополі пофарбували землю у колір трави за наказом місцевої "влади". Про це повідомив Ілля Варламов, російський бізнесмен, засновник рекламно-девелоперської компанії iCube. На своїй сторінці у фейсбуці Варламов навіть опублікував фото, інформують Патріоти України.

"Сегодня в Севастополь приехал Дмитрий Медведев. Встречают его крашеной землей у Нахимовского училища", - підписав світлину бізнесмен.

"Когда он к нам приезжал в Новокузнецк, в Кемеровскую область, перекрывали все дороги по центру, а вдоль тротуаров пускали специальных людей — хорошо одетых, с детишками там, чтобы когда он ехал, радовался счастью людей, живущих в ж**е мира", "Это не краска. Это удобрение. А подкрашено для того что бы было видно где уже разбрызгано. Так во многих странах делают", "А на пляжах - загорающие... манекены? Свезенные со всего Крыма", - коментують фото користувачі соцмережі.

Мєдвєдєв має провести у Криму три дні, та зустрітися з учасниками праймеріз "Єдиної Росії", а також побувати на форумі "Здоровье людей - основа успешного развития России".



Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...