Культовий український письменник російського походження розповів, коли відновиться нормальний діалог із росіянами (відео)

Андрій Курков впевнений, що в широкому сенсі про діалог між народами України та Росії можна буде говорити лише через декілька поколінь.

Андрій Курков. Фото:скрін відео

Відомий український письменник Андрій Курков вважає, що діалог з росіянами відновиться лише через декілька поколінь після закінчення війни. Про це та багато іншого митець розповів в ефірі програми “ЗА ЧАЙ.COM” з Романом Чайкою на 5 каналі, зазначають Патріоти України.

"Може декілька слів про поета Леонарда Коена, а решта – про нас, про правду і кривду, про помсту і прощення, про корисних ідіотів, ідіоток і про купку людей серед них. Андрій Курков, наша літературна гордість, чиї книги в топ-10 євробестселерів, завітає на чайок" – йдеться в анонсі до передачі. Письменник розповів і про діалог з росіянами.

"Діалог між бізнесменами ще досі відбувається і буде відбуватися, бо гроші не пахнуть і там їх все одно більше ніж у нас. Тому треба тягти звідки. Культурного діалогу, я думаю, не буде. Політичний діалог виникне, тому що політика захищає бізнес", – заявив Курков.

При цьому письменник додав, що діалог між політиками буде відбуватися пошепки. В широкому сенсі лише через декілька поколінь можна буде говорити про діалог між народами України та Росії.

"Був ранок": На Прикарпатті чоловік кинувся в охоплений вогнем будинок, щоб врятувати 2-річну дівчинку: як усе закінчилося На Прикарпатті чоловік кинувся в охоплений вогнем будинок, щоб врятувати 2-річну дівчинку

понеділок, 6 травень 2024, 17:56

На Прикарпатті, в селі Долиняни, чоловік вихопив з полум'я дворічну дівчинку. У хаті, що загорілася, жили переселенці з Херсонщини. Один з малюків у кімнаті бавився сірниками - вогонь миттєво поширився всім будинком. Сусід, не вагаючись, поліз в охопле...

Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

понеділок, 6 травень 2024, 17:24

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації в Україні ще на 90 діб. Відповідна інформація з’явилася на сайті парламенту, передають Патріоти України. Обидва законопроєкти внес...